18 Aralık 2010 Cumartesi

ilham lazım ilham

ya za mı yo rum.

6 yorum:

  1. Uzun zamandır yazılarınızı okumaya fırsat bulamıyordum;özellikle zaman ayırmaya çalışsam bile.İnsan ilişkilerinde bir şeyi anlamaya çalışıyorum,bana yardımcı olursanız sevinirim ;ama özel hayatınıza karışmak da istemem.Eğer sorumu cevaplayamazsanız anlarım ki cevap veremeyeceğiniz bi cevap o yüzden hiç sorun olmaz...

    Bi arkadaşınız var. Bu sizin en yakın arkadaşınız ve onunla sevgili olmuşsunuz.

    Onunla zaman geçirirken; o kendisini sizin sevgiliniz olduğu için mutlu hissettiği ;
    sizde o mutlu olduğu için değişik bi duygu yaşadığınız ve sevgili profiline en yakın o olduğu için mi yoksa

    Yakın arkadaşlarda olması gereken;
    sizi en iyi onun anlaması ,
    onunla birlikte vakit geçirmekten hoşlanmak gibi arkadaşça özellikleri olduğu için mi onunla sevgili oldunuz?

    Hiç tanımadığınız birine, bu havuz problemlerinden zor insan ilişkileri probleminde:) yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim...

    YanıtlaSil
  2. öncelikle, ilişkiler konusunda çok iyi olduğumu söyleyemem ve güzin ablalık seviyem de oldukça düşük ama sırf fikrime önem verip sorduğunuz için düşüncelerimi söyleyeceğim.

    en yakın arkadaşlar her ne kadar sevgili olmaya en müsait ve hatta eğilimli kişiler olsalar da, ben bunu doğru bulmuyorum.

    sebepleri ise, her ilişkinin bitmesi ve karşındakinin asla ilişkiden önceki insan olmaması. yani ben inanmıyorum ki, en yakın arkadaşın bile olsa, ayrıldıktan sonra bir zamanlar elele yürüdüğün, öpüştüğün insana aynı sevgili olmadan önceki gibi olabil. zor yani, en yakın arkadaşı kaybetmeye değmeyeceğini düşünüyorum.

    ama bu zaten oldu ve yalnızca bu iki seçenekten birini seçmem gerekiyor ise, sanırım ikincisini seçeceğim, bencil biri olduğumdan..

    YanıtlaSil
  3. bence aşk çok güzel bir konu .. senin kelimelerinle okumak daha da güzel..

    YanıtlaSil
  4. sürekli sizin ilişkiniz üzerinden örnek vermek istemem ama...

    "en yakın arkadaşlar her ne kadar sevgili olmaya en müsait ve hatta eğilimli kişiler olsalar da, ben bunu doğru bulmuyorum. "
    bunu bilmenize rağmen kısa sürede olsa mutlu olmak için rol yapıyorum; ama bi yandanda zamanınızı size göre yakın arkadaş;ama kendini sevgili gören biriyle geçiyorum demek istiyorsun herhalde...

    Bir de bu oyunda, oyunun bitişine sen karar veremiyorsun çünkü sen, onu yakın arkadaşın olarak görüyorsun;onu kaybetmek istemiyorsun ama o seni sevgili olarak görüyor yani ip onun elinde...

    Çok farklı bi ilişki türü; tam bi roma eğlencesi

    İsterseniz bunu yayınlamayabilirsiniz çünkü belki haddim olmayarak ilişkinizin sonunu öngördüm ve belki pek hoşlanmayacağınız bi yorum yaptım adsız biri olarak...

    Galiba 3.yorumu yapan kişi diğer rol sahibi o da zorluyor galiba. Hadi devam etsin diye ama sonunu bildiğiniz bir oyunu oynamak hiçte zevkli değil. Belki içinizde yaşadığınız şey de budur...

    Niyetim sizi veya arkadaşınızı kırmak değil; bunu bilmenizi isterim...

    YanıtlaSil
  5. yanlış anlamışsınız, bu yüzden yayınladım.
    biz en yakın arkadaşken sevgili olmuş insanlar değiliz, o yüzden sonumuzun öngörülebileceğine inanmıyorum. onu ancak biz ve zaman denen büyülü şey belirleyebilir.

    YanıtlaSil
  6. Herhangi birisinin neden bizim ilişkimiz hakkında tahmin yürütmek istediğini anlayamıyorum açıkçası . Biz bile böyle şeylerle yormuyoruz kendimizi . Üstüne üstlük yaşadığımız sevginin dillere pelesenk olması da hoşumuza gitmiyor. Yaşadıklarımız ne üzerinde konuşulacak kadar basit, ne de dışarıdan karışılabilicek kadar aleni.
    Bizi bugüne kadar bir arada tutan sevgimiz bundan sonrası için bize ancak yol gösterir , önümüzde ne olacağını da Allah bilir.
    Hakkınızda tahminlerim var velhasıl gelin görün ki ne tesadüf "adsız"sınız ve bizi adsız kişiler kıramaz lütfen endişelenmeyin.
    Bizden size sevgiler.

    YanıtlaSil

söylemeden edemicem..