24 Temmuz 2010 Cumartesi

özet geçiyorum lan!

öncelikle, seçim sonuna kadar doğru ve haklı olanın kazandığı bir seçim olmuştur. ccc m. ccc dir yani.

ben de 10 yıldır hastasıyım bu hatunun, ama sizden baya bir öndeyim, üzgünüm.

evet okuduk bir çoğunu yazılanların.
güldük geçtik yine büyük çoğunluğuna.
baktık ki bizi bulmaya çalışıyorlar, ki saklanmıyorduk, yaptığımız adice ya da çirkin bir şey yoktu. bulmuşlar, tivitırda follower artışları, blogda görüntülenme artışları falan, ee ne oldu yani? buyrun okuyun yazdıklarımı, gizlim saklım yok pek.

incici, hatta d inci hatun gibi şeyleri de gördüm, yazar değilim hayır. okuyorum, uzun zamandır. geçenlerde formspringimde bana bir incici tarafından sorulduğunda cevap verdiğim gibi, evet eskiden destekçiydim, şimdi o kadar onaylamıyorum çünkü amaçtan sapıldığı gibi, seviyeyi de aşağıya çekmeye çalışan anti incicilere ortam hazırlandığınu görüyorum üzülerek. evet, keşke böyle olmasa inci, daha bir seviyeyi korumaya yönelik yapsalar isyanlarını, saldırılarını, ziyaretlerini. keşke sol framede daha çok şey okuyabilsem eskisi gibi. küfür değil beni rahatsız eden, düşücesizce oraya konan resimler, düşüncesizce sarfedilen kırıcı sözler. bana değil, en yakın arkadaşıma değil, onlarca, yüzlerce tanımadığım kıza. ha bize de yazdılar, herkes bizim kadar olgunlukla karşılamayabilir. ki, olay olgunluk da değil aslında. tanımadığın etmediğin kızın iki fotoğrafına dünya kadar küfür ve aşağılayıcı sözle saldırmak, ne bir erkeğe ne de bir insana yakışır bir davranış. umarım bu hatalarını kısa sürede düzeltir, eğlenerek ve deli gibi gülerek okumaya devam ettiğimiz o eski inci olur.

söylenen güzel şeylere teşekkür ederiz, beğenmeyen herkese saygu duyduğumuz gibi. pek özet geçemedim piçler ama, dolduk biz de kaç gündür, olsun o kadar.

1 yorum:

  1. Tam da benim o sözlük hakkında düşündüklerimi yazmışsın.Ben de küfür ediyorum ama en azından yeridne ediyorum.ADamlar en ciddi ve hassas konuda bile çok ağır şeyler yazıyorlar...

    YanıtlaSil

söylemeden edemicem..